Activiteiten


AANBOD IN OVERBETUWE

 

Het aanbod van Forte Fit is divers: van yoga tot koken, van tabletcursussen tot dynamic tennis, van schrijfkring tot windows 10.

En dat is slechts een greep uit de vele activiteiten die geboden worden.

 

Via onderstaande keuzeknoppen kunt u het volledige aanbod van activiteiten per activiteitengroep bekijken. Alle cursussen worden gegeven in de Overbetuwe. 

 

sport & BEWEGEN

cultuur & educatie

digitaal actief


 

Treft u toch niet aan wat u zoekt, neem dan contact met ons op. Wij horen graag uw ideeën. Wellicht dat u ons op het spoor zet van een mogelijk nieuwe activiteit!

 

Informatie over en aanmelding voor activiteiten kan via de contactformulieren per activiteitengroep.

Om daar (weer) te komen kunt u gebruik maken van een van de volgende buttons:

Andere (algemene) vragen kunnen gesteld worden via het algemeen contact formulier.

 

Download
ACTIVITEITENOVERZICHT SEIZOEN 2022-2023
Dit overzicht geeft de meest actuele informatie over alle lopende en dit voorjaar op te starten activiteiten. Voor meer uitgebreide informatie kunt u contact opnemen met de contactpersonen van de verschillende werkgroepen.
220715 Activiteitenschema Forte Fit.pdf
Adobe Acrobat document 175.0 KB

BESTAAN VAN EEN WACHTLIJST 


Tussen het moment van publiceren en uw verwerkte aanmelding kan een activiteit het maximum aantal toelaatbare deelnemers bereikt hebben. In dat geval wordt u automatisch op de wachtlijst geplaatst. Zodra er dan daarna ruimte is of er een nieuwe gelijksoortige activiteit gestart wordt, wordt u daarvan (zonder verplichting) op de hoogte gesteld.