NIEUWS

NIEUWSMAGAZINE NUMMER 21

Download
Magazine nummer 22 van NOVEMBER 2022.
Dit driemaandelijkse Magazine houdt de abonnees op de hoogte van alle activiteiten van Forte Fit en geeft achtergrondinformatie over vrijwilligers, docenten en deelnemers. Het magazine kan hieronder gedownload worden, maar het is ook mogelijk het magazine per email te ontvangen. Meldt u daarvoor aan op de Homepagina.
FORTE FIT NIEUWSMAGAZINE NOV 22.pdf
Adobe Acrobat document 1.7 MB

Het Bestuur van Forte fit zoekt uitbreiding met een vrijwilliger. 

 

Houdt u ervan om in een team te werken en om iets te betekenen voor senioren in Overbetuwe? Dan is de vacante functie binnen ons bestuur wellicht precies iets voor u.

 

Lees meer over deze vacature op de pagina Vacatures. Hier vindt u ook het e-mailadres van onze secretaris, bij wie u uw belangstelling kenbaar kunt maken en meer inlichtingen kunt krijgen.

Sociaal acteren.  Wie wil er mee doen?

 

Joost van den Vondel, de grote dichter, zei het al: “De wereld is een schouwtoneel, elk speelt zijn rol en krijgt zijn deel.”

Het klopt dat wij in het dagelijkse leven regelmatig toneel spelen. Vaak is niet de inhoud van wat gezegd wordt belangrijk, het gaat vooral om de intonatie waarop het is gezegd, de lichaamstaal en de timing.

 

In deze cursus van vier avonden ga je in een kleine groep experimenteren met toneelvaardigheden. Daarmee worden, naast het plezier dat er aan wordt beleefd, je sociale vaardigheden verbeterd.

 

Meer weten of wil je je aanmelden voor de cursus van begin 2023? Ga dan naar de pagina Sociaal Acteren.